Перейти к содержимому
Российско-Украинская война (общение с пленными)
Ингредиенты: Чіпси з лавашу
- Лаваш
- Олія (2 столових ложки: оливкова, соняшникова)
- Сіль (1/3 чайних ложки)
- Суміш трав (2 ч.л.)
- Сушений часник (1 ч.л.)
- Перець червоний (1/3 ч.л.)
- Інші приправи за смаком
Процесс приготовления: Чіпси з лавашу
- Ріжемо лаваш на шматки 3х3 см.
- Змішуємо інгредієнти для смаку і вмішуємо лаваш
- Розкладуєм на противень на пергаментному папері або силіконовому килимку
- Висушуємо 5-7 хвилин (поставити таймер на 5 хвилин і спостерігаємо коли дійде до рум’яного стану)
Чіпси з лавашу - Описание