Чіпси з лавашу

Чіпси з лавашу

Ингредиенты: Чіпси з лавашу

  • Лаваш
  • Олія (2 столових ложки: оливкова, соняшникова)
  • Сіль (1/3 чайних ложки)
  • Суміш трав (2 ч.л.)
  • Сушений часник (1 ч.л.)
  • Перець червоний (1/3 ч.л.)
  • Інші приправи за смаком

Процесс приготовления: Чіпси з лавашу

  1. Ріжемо лаваш на шматки 3х3 см.
  2. Змішуємо інгредієнти для смаку і вмішуємо лаваш
  3. Розкладуєм на противень на пергаментному папері або силіконовому килимку
  4. Висушуємо 5-7 хвилин (поставити таймер на 5 хвилин і спостерігаємо коли дійде до рум’яного стану)

Чіпси з лавашу - Описание

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *